Menüü

MIKS MEESKONDADE VEENEV ESINEMINE ON ETTEVÕTTE EDUKS OLULINE?

Miks lisandusid meie tippjuhtide meistriklassidele meeskondade koolitused? Põhjus on lihtne – ettevõtete juhid soovisid neid. Mõistsime koos, et lisaks tippjuhtide mõjusale esinemisele on samavõrra oluline tiimi liikmetel oma töökaaslastele mõtteid selgelt väljendada, ettekannetega innustada ning oma ideid kaasavalt tutvustada. Saime aru, et puuduliku esinemise taha võivad takerduda olulised arengud, kus geniaalsed mõtted ei jõua kuulajateni.

Meie kohtumised toimuvad nii füüsiliselt kui ka virtuaalselt. Virtuaalkoolitused on andnud ettevõtetetele võimaluse kaasata oma töötajaid olenemata sellest, kas nad viibivad parasjagu Omaanis, Serbias või mistahes muus riigis.  Ning hea on tõdeda, et suudame oma kogemusi edasi anda võrdsel tasemel, olenemata kanali valikust.