Menüü
Anonymous Presenters I Avaliku kõne koolitajad

ANONYMOUS PRESENTERS – MIS LUGU SEE NIMI ENDAS PEIDAB?

Me lähtume 4 reeglist.

REEGEL NR 1: ME EI RÄÄGI OMA KLIENTIDEST!

Anonymous Presenters kõneõpetajatena peame jääma anonüümseks. Kui meie klient esineb, kõnet peab või sõna võtab, siis tahame, et kuulajad ja meedia keskenduks tema ideedele, mitte sellele, kes teda kõnelema õpetas, ja kuidas ta seda tegi.

REEGEL NR 2: ME EI RÄÄGI KAASÕPPURITEST VÄLJASPOOL KÕNEKOOLI!

Meie kliendid väärtustavad anonüümsust. Kõnekoolis käib väga palju erinevate ettevõtete ja organisatsioonide juhte. Sageli treenivad koos suisa otsesed konkurendid. Hea esinemisoskus tähendab enese avamist. Selle sünniks on vajalik eksimise julgus. Seda soodustab teadmine, et kõik, mis tunnis toimub, jääb koolitusruumi seinte vahele.

REEGEL NR 3: KOOLITUSEL HAKKAVAD KÕIK RÄÄKIMA!

REEGEL NR 4: KOOLITUSEL HAKKAVAD KÕIK RÄÄKIMA!